Solliciteren, hoe begint je IT baan écht goed?

Een nieuwe IT baan komt niet aangewaaid. Een nieuwe baan is net als huizen zoeken: voor je het weet zijn er al 50 andere belangstellenden. Hoe zorg je ervoor dat jij er met je cv en motivatie eruit springt? Met een apart cv voor een ATS, benoemen van soft skills en een goed format.

O ja, m’n LinkedIn profiel … deel 2

Een goed LinkedIn profiel, da's toch veel beter voor jou als IT professional!? Heb je tips 1 tot 8 in de vorige blog gelezen en toegepast dan kun je nu echt de diepte in met het professionaliseren van je LinkedIn aanwezigheid. Je profiel is pas echt áf met deze Do’s: LinkedIn profiling voor gevorderden, deel 2.

O ja, m’n LinkedIn profile ….

Een basis LinkedIn profiel, ook als IT professional kun je niet zonder. Ook als je nu niet ‘in de markt bent’ voor een job moet je weten wat je erop zet en wat niet. Hier lees je hoe je initiatief neemt en controle hebt: de basic do’s van LinkedIn profiling op www.mens-en-it.nl.

Thuiswerken is Top!

Het werkersmotto Eat, Sleep, Work, Repeat heeft er dit jaar een stukje bijgekregen: Connect (online). Met Eat, Sleep, Work, Connect, Repeat krijgen we voor contact de collega’s. Wil je weten hoe thuiswerken Top kan zijn? Lees dan zeker verder.

Reflectie = vooruitgang

Heel IT Nederland is terug van vakantie en weer aan het werk, en alles lijkt even weer te worden zoals het was. Niet dus! Mens&IT ziet de afgelopen ‘corona-maanden’ als een tijd van reflectie, verandering en daarmee een goed moment om onszelf te herpositioneren...