De schakel tussen Mens & IT

Mens & IT is ontstaan uit de gecombineerde passie voor mens en technologie. Voor Mensen die in de IT werken en Mensen die versterking zoeken op het gebied van IT. In een wereld waar de technologie zich razendsnel ontwikkelt, maken Mensen het verschil. Voor de beste bedrijven en talenten zijn wij de verbindende factor op dit vakgebied. Mens & IT brengt je organisatie samen met alleen de beste tijdelijke en vaste IT talenten.

Onze filosofie jouw succes: Aandacht, werken vanuit je kracht en duurzame kwaliteit.

Het succes achter Mens & IT komt voort uit onze filosofie. Mens & IT weet uit ervaring dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Aandacht voor persoonlijke gesprekken, scholing, training en coaching zorgt voor innovatie en enthousiaste professionals. 

De persoonlijke kracht van de IT professional is een belangrijk onderwerp van gesprek. Mensen die vanuit hun kracht werken, leveren de organisatie veel op. Een meerwaarde die zichtbaar is, creëert een plezierige werkplek die inspireert en anderen energie geeft. 

Als laatste, wij zien dat het naadloos matchen van vraag en aanbod duurzame kwaliteit oplevert. Alleen die kwaliteit willen wij bieden vanuit Mens & IT.

Daphne Darretta

Daphne begon haar loopbaan met de technische kant van IT, later maakte zij de overstap naar Recruitment. 

Door haar brede achtergrond weet zij met oprechte aandacht de juiste Mensen in de IT te matchen. Daphne haalt voldoening uit het creëren van duurzame arbeidsrelaties tussen gepassioneerde IT’ers en het bedrijfsleven, daarom startte zij op 1 januari 2016 Mens & IT. 

Omdat ieder mens uniek is biedt Mens & IT vooral maatwerk Recruitment dienstverleningen aan.

Danielle Kruiswijk-Claassens

Ik ben Danielle Kruiswijk-Claassens, 39 jaar en woonachtig in Blaricum. Getrouwd en moeder van een tweeling van 7 jaar oud. Sinds Mei dit jaar werk ik bij Mens en IT als resourcemanager.

Een hele nieuwe markt. In het verleden ben ik altijd werkzaam geweest als directiesecretaresse binnen verschillende Media. Met heel veel plezier ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan.

Natuurlijk is nu in het huidige Corona tijdperk het werk heel anders. Kandidaten spreken we tijdens een boswandeling of via Teams/ Zoom. Het is een hele nieuwe manier van werken en brengt ook weer kansen met zich mee. Je kan mij benaderen als je een tijdelijke of vaste IT functie zoekt.

Upload je CV

Upload nu gelijk je cv en wij gaan gelijk op zoek naar jouw droombaan in de IT.