2 Jobs | 21 Resumes

Systemen wereldwijd worden geavanceerder en programmatuur achter de schermen gecompliceerder, terwijl het vóór de schermen toegankelijk moet blijven voor iedereen. Mens & IT innoveert door bijgeschoolde IT Professionals te plaatsen, daar waar zij het beste tot hun recht komen voor u en uw organisatie.

De schakel tussen Mens & IT

Mens & IT is ontstaan uit de gecombineerde passie voor mens en technologie. Mensen die in de IT werken en mensen die hulp kunnen gebruiken op het gebied van IT. Wij zijn die schakel die zorgt dat, binnen uw organisatie, de technologie en communicatie vlekkeloos verloopt. In een wereld waar de technologie zich blijft ontwikkelen maken de mensen het verschil. Voor de beste bedrijven en talenten zijn wij de verbindende factor op dit vakgebied. Mens & IT brengt u en uw bedrijf samen met alleen de beste tijdelijke en vaste IT Professionals.

Onze kernwaarden, uw succes

Het succes achter Mens & IT komt voort uit de basis van onze kernwaarden: aandacht, kracht en kwaliteit. Mens & IT weet uit ervaring dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Aandacht zoals scholing, training en coaching zorgt voor innovatie en enthousiaste professionals. Personeel dat vanuit zijn of haar kracht werkt, bevindt zich op de juiste positie en dat levert uw organisatie veel op. Een meerwaarde die zichtbaar is, creëert een plezierige werkplek die inspireert en anderen energie geeft. Last but not least, zien wij uit ervaring dat het naadloos matchen van vraag en aanbod kwaliteit oplevert. Alleen die kwaliteit willen wij u aanbieden vanuit Mens & IT.

Daphne Darretta – Eigenaresse Mens & IT

Daphne begon haar loopbaan met de technische kant van IT, later maakte zij de overstap naar Recruitment. Door haar brede achtergrond weet zij met oprechte aandacht de juiste mensen in de IT te matchen. Daphne haalt voldoening uit het creëren van duurzame arbeidsrelaties tussen gepassioneerde IT’ers en het bedrijfsleven, daarom startte zij op 1 januari 2016 Mens & IT. Omdat ieder mens uniek is biedt Mens & IT vooral maatwerk Recruitment dienstverleningen aan.

Powered by Two Dutch Guys l 2016