2 Jobs | 21 Resumes
Sharepoint
Modern Building detail space steel glass facade architectural Ex
Skyscraper’s exterior with blue glass walls
Modern Building detail Steel glass facade Exterior architecture

IT Resourcing Solutions

Het is voor u belangrijk om uw eigen IT-afdeling op orde te hebben en te investeren in uw eigen mensen. Tegelijkertijd realiseert u zich dat uw IT resources en behoeften kunnen fluctueren en dat u niet alle kennis en capaciteit structureel nodig heeft. Om goed in te kunnen spelen op uw IT-afdeling en projecten, kunt u werken met een flexibele schil van IT professionals.

Leveren van tijdelijke IT professionals

Zorgvuldig voor u geselecteerde IT talenten versterken voor een bepaalde periode uw IT-afdeling of projecten. Wij kennen de markt en de IT professionals die beschikbaar zijn of beschikbaar komen.  Zo zorgen wij voor de perfecte match bij uw IT resource behoefte. Onze IT professionals voorzien niet alleen in uw behoefte aan tijdelijke extra capaciteit, maar brengen ook actuele kennis van de nieuwste technologieën mee om te delen met uw eigen IT-afdeling. Kennisdeling is vooruitgang.

 

 Waarom IT Resourcing Solutions

  • Overzichtelijk en schaalbaar;
  • Kosten-efficiënt;
  • De beste IT specialisten in huis voor kennisdeling en optimalisatie van uw organisatie.

 

Neem contact op met Mens & IT

Wilt u meer weten over IT Resourcing Solutions of wilt u meer informatie over onze andere diensten? Neem dan contact op met Daphne Darretta op telefoonnummer 06 2867 7216.

 

Powered by Two Dutch Guys l 2016