2 Jobs | 21 Resumes

MENS & IT GOES OPEN SOURCE

Mens & IT versterkt zich met Remco Fugers

Remco is zijn loopbaan gestart in de techniek, en is via Sun Microsystems, vanuit de technische rol, les gaan geven. Met zijn laatste werkervaring als consultant en daarna als Fieldmanager bij een Opensource IT-dienstverlener heeft Remco veel facetten van het vak geleerd; teammanagement, coaching, loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies en recruitment. Door zijn luisterende vaardigheid, openheid en het kijken naar de mens en zijn ambitie, bouwt Remco zijn arbeidsrelaties op. De mens staat voor Remco centraal en heeft zich daarom bij Mens & IT aangesloten

Remco zal bij Mens & IT als Recruitment Consultant/ Trainer bedrijven en kandidaten in de open source markt ondersteunen met gave (interim) vacatures, trainingen en loopbaanadviezen.
Mens & IT is al ruim 2 jaar dè infrastructuur recruitment specialist op het gebied van Microsoft, Cloud en networking, waar we nu ook de open source markt kunnen toevoegen aan ons mooie portfolio. Alleen door continu te innoveren is Mens & IT in staat om in deze competitieve markt blijvend waarde voor haar opdrachtgevers te kunnen geven.

Willen jullie kennismaken met Recmo?
Remco is te bereiken via email: Remco@mens-en-it.nl of via 06-21213365

«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by Two Dutch Guys l 2016